​Sveçla për mungesën e letërnjoftimeve: Në fund të vitit do të kemi furnizime të reja!

660
Shperndaje

Ministri i Punëve të Brendshme (MPB) Xhelal Sveçla në seancën e sotme plenare ka bërë të ditur se në fund të këtij viti do të kenë furnizime të reja për letërnjoftim. Ai tha se nuuk parasheh ndonjë problem lidhur me pajisjen e qytetarëve me letërnjoftim.

Sveçla tha: “Aktualisht në ARC ka rreth 70 mijë e 80 aplikime për aplikime, ndërsa në stok gjenden 57 mijë[…]Në baza ditore ARC personalizon 3 mijë letërnjoftime dhe ne parashikojmë që deri në fund të këtij viti të normalizojmë pajisjen e qytetarëve me letërnjoftime. Në fund të këtij viti ne do të kemi edhe furnizime të reja dhe nuk parashohim asnjë problem lidhur me pajisjen me letërnjoftime për qytetarët tanë”./Globisot.net/

 

 

Të ngjashme Postime

Postimi tjetër

Diskutim rreth kësaj post

ADVERTISEMENT

Lajmet e fundit ne Globi!