Pure me kungull

Pure me kungull

Përbërësit: 1. Një gjysmë litri ujë, 2.100/150 gr. kungull i verdhë, ose jeshil, 3. Dy-tre lugë miell orizi, 4. Një...

Pure molle dhe dardhë

Pure molle dhe dardhë

Përbërësit: 1.Një mollë, një dardhë 2. Ujë për zierje dhe qumësht nëse dëshironi Përgatitja: 1. Qëroni lëvoren e mollës dhe...

Pure me dardhë të zier

Pure me dardhë të zier

Përbërësit: 1. Një dardhë mesatare, 2.125 ml qumësht gjiri, nësë foshnja ushqehet me gji, ose qumësht formule nëse ushqehet me...

Mund te ju pelqejn

ADVERTISEMENT
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?