Altin Kajtazi: NANË

T’gjitha fjalët më shushurimë thuaj të dëgjoj e gjithë bota ashtu nanë, më the! Më hapa t’njomë si ajër ec...

Verizon ka arritur marrëveshje me Apollo Global Menagement për shitjen e Yahoo dhe AOL. Plot 5 miliardë dollarë do t’i...

Page 1 of 2 1 2

Mund te ju pelqejn

ADVERTISEMENT