Gjobitet me 400 euro një biznes në Mitrovicë pasi mashtroi konsumatorin!

662
Shperndaje
2k
VIEWS

Komuna e Mitrovicës njofton se inspektorët komunalë sot i kanë shqiptuar gjobë në vlerë prej 400 euro një subjekti afarist i cili kishte mashtruar një konsumator.

Në njoftim për media thuhet: “Inspektorët komunal shqiptojnë gjobë në vlerë prej 400 euro ndaj biznesit i cili mashtroi konsumatorin në Mitrovicë

Inspektorët komunal sot i kanë shqiptuar gjobë në vlerë prej 400 euro një subjekti afarist në Mitrovicë i cili kishte mashtruar një konsumator.

Pas pranimit të ankesës të adresuar nga ana e konsumatorit, Inspektori i Tregut ka gjetur se kishte mospërputhje të çmimit të reklamuar të produktit dhe atij që është paguar në arkë.

‘Çmimi i reklamuar i produktit ‘Oxo biodegradues’ 120/10 është deklaruar me çmim 1.79 euro, ndërsa në arkë konsumatori ka paguar me çmim 1.85 euro. Për shkak të kësaj mospërputhjeje, në bazë të ligjit Nr. 06/L-034 për mbrojtje të konsumatorit, inspekcioni i ka shqiptuar gjobën biznesit’, thuhet në vendimin e drejtorisë së Inspekcionit.

Drejtoria e Inspekcionit në Komunën e Mitrovicës i fton qytetarët që t`i paraqesin rastet kur hasin në shkelje të tilla dhe i garanton ata se çdo ankesë dhe kërkesë do të trajtohet me seriozitet të plotë”./Globisot.com/

Të ngjashme Postime

Postimi tjetër

Diskutim rreth kësaj post

ADVERTISEMENT

Lajmet e fundit ne Globi!

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.