KQZ-ja shtyn mbajtjen e kuvendeve zgjedhore të gjashtë partive politike!

661
Shperndaje
2k
VIEWS

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e saj ka miratuar kërkesat e 6 partive politike për shtyrjen e kuvendeve zgjedhore.

Në njoftim thuhet: “Në vitin 2022 janë planifikuar të mbahen 14 kuvende zgjedhore të partive politike, por për shkak të gjendjes pandemike dhe masave kufizuese për tubimet, Zyra ka pranuar disa kërkesa për shtyrjen e afateve për mbajtjen e tyre.

Edhe në vitin 2021, KQZ ka miratuar kërkesat e partive politike për shtyrjen e mbajtjes së kuvendeve zgjedhore, për arsye të njëjta”./Globisot.net/

Të ngjashme Postime

Postimi tjetër

Diskutim rreth kësaj post

ADVERTISEMENT

Lajmet e fundit ne Globi!

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.