Veliaj mund Dukën, rrëzon perandorinë e tij në FSHF

Veliaj mund Dukën, Gjykata e Tiranës rrëzon FSHF-në: U manipuluan zgjedhjet në Tiranë

671
Shperndaje
2k
VIEWS

Ishte e qartë që në zgjedhjet e Shoqatës Rajonale në Tiranë, ashtu si edhe në çdo Shoqatë tjetër, FSHF abuzoi me listat, abuzoi me mënyrën e votimit duke e bërë praktikisht “nul”, të pa ligjshëm çdo vendim që u morën në këto Shoqata.

Në cilësinë e aksionerit në klubin e Tiranës, kryetari i Bashkisë, Erjon Veliaj, bëri një kallëzim në Gjykatën e Tiranës, me këtë të fundit që i ka dhënë të drejtë pikërisht Erjon Veliajt duke hedhur poshtë të gjithë vendimet e marra nga Shoqata Rajonale Tiranë.

Veliaj

Gjykata e Tiranës rrëzoi vendimet dhe pretendimet e FSHF-ës duke regjistruar Eduard Prodanin, i cili kandidoi për postin e kryetarit.

Ky vendim i dhënë nga Gjykata e Tiranës tregon qartë se FSHF ka manipuluar këtë proces, jo vetëm në Tiranë, duke bërë që në Asamblenë e 2 marsit të shkojnë përfaqësues jo ligjor.

/Globisot.net/

Të ngjashme Postime

Postimi tjetër
ADVERTISEMENT

Lajmet e fundit ne Globi!

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.